Британският крал Чарлз III заплаши напълно да скъса отношенията си с принц

...
Британският крал Чарлз III заплаши напълно да скъса отношенията си с принц
Коментари Харесай

Крал Чарлз III заплаши да скъса отношенията си с принц Андрю: какво се случи

Британският крал Чарлз III заплаши напълно да скъса връзките си с принц Андрю, тъй като той отхвърля да се реалокира в остарелия дом на Хари и Меган.

Според публицисти 75-годишният монарх още веднъж е призовал опозорения си брат да напусне 30-стайната Royal Lodge в Уиндзор и го е поканил да се реалокира във Frogmore Cottage, пише Mirror.

Принц Хари и Меган преди са живели в тази вила, преди да се реалокират в Съединени американски щати. Двойката резервира кралската благосъстоятелност, до момента в който не получи уведомление за изпъждане предходната година. Сега е ред на Андрю да " почисти царската къща ". През 2004 година Андрю и тогавашната му брачна половинка Сара Фъргюсън се реалокираха в Royal Lodge, където не престават да живеят макар дългогодишния си бракоразвод.
 Royal Lodge, къща, дървета Royal Lodge
Съобщава се, че Чарлз е предизвестил херцога на Йорк за съществени последици, в случай че продължи да живее там. Кралят е в последна сметка виновен за всички финанси на кралската къща и затова може да реши да ограничи финансирането на брат си, което значи, че той скоро ще би трябвало да се бори да посрещне годишните разноски за поддръжка на имението. В момента Негово Величество финансира и сметката за сигурността на Андрю, която коства £3 милиона годишно.

Какво се знае за Frogmore Cottage

Кралската къща е издигната през 17 век по заповед на кралица Шарлот; структурата й е изменена през 19 век и разширена през 30-те години на предишния век. Служи като резиденция на кралица Елизабет II, кралицата майка, от 1952 година до гибелта й там през 2002 година на 101-годишна възраст.
 Frogmore Cottage, архивна фотография Frogmore Cottage, 1872 година Снимка: Wikipedia
Къщата е била употребена единствено като частна благосъстоятелност и в никакъв случай не е била отворена за обществеността. Вилата с повърхност от 472,8 м² разполага с четири спални, детска стая и четири бани, две оранжерии, зеленчукова градина и йога студио.
 Вила Frogmore, трева, дървета Фрогмор Котидж 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР